סדנאות בישול ויקב באוירה כפרית




ארוחות גורמה פרטיות ולאירועים, נותן ייעוץ קולינרי, מעביר סדנאות בישול באוירה כפרית ועם חומרי גלם המגיעים מגינת ירק פרטית.
בתיאום מראש – לא בשבת
אני רודד, לפני כ-20 שנה סיימתי את לימודיי בתדמור ולאחר מכן למדתי תזונה. נתתי ייעוץ קולינרי מקצועי ולקחתי חלק פעיל בהקמת מסעדות וקייטרינגים חדשים.
לאחר כמה שנים כשף במלונות ובמסעדות יוקרה באילת (ביניהם במלון הרודס), החליט רודד לקחת את התשוקה לבישול ולצאת לדרך עצמאית – כך נולדה מסעדת גאטו איטליאנו אשר שגשגה במשך 9 שנים.
סגנון הבישול נע על התפר שבין גורמה לכפרי ויוצר פיוז'ן של טעמים – שילוב בין המאכלים של פעם לבין הטרנדים של המטבח העכשווי. הוא מתאפיין בחומרי גלם משובחים וטריים בעלי ערך תזונתי גבוה אשר חלקם אף מגיע מגינת הירק.
הסדנאות מועברות במושב שרשרת שבדרום, יתר השירותים ניתנים מאיזור הדרום (וצפון הנגב) ועד מרכז הארץ.
-
- ניתן לרכוש במקום יינות טבעיים ללא חומרים משמרים (בתאום מראש)
סוגי היינות הזמינים לרכישה: קברנה/מרלו/שיראז 2020, קברנה/מרלו 2021, קברנה/מרלו 2022, שיראז 2022.סדנאות בישול וארוחות של השף רודד
אצל השף רודד במושב שרשרת – ימי שישי ביקב רודד
אחרי הפסקה ביום שישי נפתח לקהל הרחב את היקב שלנו,
בואו להתפנק בטעימות יין, תפריט בשרי עשיר, סיורים ביקב, טיול במשק ועוד…
לרגל הפתיחה טעימה של 2 סוגי יין – בחינם!
אז מחכים לכם כל יום שישי בין השעות 10:30-15:00.
- ניתן לרכוש במקום יינות טבעיים ללא חומרים משמרים (בתאום מראש)
אפשרויות הסעדה
- בשרי
- כשר